Wie zijn wij?

KlaarvoorDEstart is een initiatief van Acsense en Hatch’n Match. Wij hebben de handen ineen geslagen om zo veel mogelijk ondernemers te helpen richting de Duitse markt.

Acsense is een full-service marketing- en salesbureau met een zeer effectieve en onderscheidende formule voor het MKB en grootbedrijf. De specialisten van Acsense helpen groeiende bedrijven om verder te bouwen en te professionaliseren, en krimpende bedrijven om nieuw groeipotentieel te vinden en te benutten. De mensen van Acsense zijn zowel strategisch als uitvoerend inzetbaar en helpen haar opdrachtgevers met Marktinformatie & Strategie, Leads & Omzet en Marketing- & Salessoftware. Om een optimaal resultaat te behalen worden onze diensten en producten vaak in combinatie ingezet.

Hatch'n Match is specialist en ervaringsdeskundig op het gebied van marketing en sales activiteiten in Duitsland en Nederland in zowel B2C als B2B. Wij kennen de cultuur en de taal van de Duitse markt. Wij weten ook, waar de verschillen zitten tussen de Duitse en de Nederlandse markt. De Duitse consument of de Duitse zakenpartner aanspreken op de juiste manier, passend bij zowel uw bedrijf en cultuur en afgestemd op de Duitse markt, dat is wat we doen.

Wij weten vanuit onze ervaring dat veel Nederlandse ondernemers de kansen in Duitsland wel zien maar niet altijd weten waar ze moeten beginnen. Slechts 20% van het Nederlandse MKB doet zaken in Duitsland. klaarvoorDEstart ondersteunt bij het opstarten van zaken doen, want een goed begin is zeker het halve werk. We werken onder andere samen met native vertalers Duits en Duitse juridische experts op het gebied van Duitse marketing en sales activiteiten.

De samenwerking tussen Acsense en Hatch'n Match stelt ons in de gelegenheid om ondernemers niet alleen te adviseren maar ook werkelijk door middel van de juiste marketingaanpak en met de juiste middelen succes op de Duitse markt te bewerkstelligen.
Elke onderneming en elke ondernemer is anders en er bestaat niet zoiets als "one size fits all" daarom komen we graag in gesprek om uw uitdagingen en doelstellingen geheel vrijblijvend te bespreken.

Tot uw dienst,

Gijs Klapwijk en Jacco Brink

 

gijs-klapwijk-foto
jacco

Wij bewaren uw persoonsgegevens alleen zolang en voor zover we deze nodig hebben. Gegevens die we noodzakelijkerwijs nodig hebben bewaren we in ieder geval gedurende de looptijd van onze relatie of overeenkomst.