Wie zijn wij?

KlaarvoorDEstart is een initiatief van 3 jonge en deskundige ondernemers met de ambitie om Nederlands bedrijven te helpen met marketing en sales activiteiten op de Duitse markt. We bundelen samen onze krachten van strategie tot pragmatische uitvoering door ons specialisten team. Met als doel succes bewerkstelligen voor onze klanten op de Duitse markt.  

De mensen bij KlaarvoorDEstart zijn specialisten en ervaringsdeskundigen op het gebied van marketing en sales activiteiten in Duitsland en Nederland in zowel B2C als B2B. Wij kennen de cultuur en de taal van de Duitse markt. Wij weten ook, waar de verschillen zitten tussen de Duitse en de Nederlandse markt. De Duitse consument of de Duitse zakenpartner of consument aanspreken op de juiste manier, passend bij zowel uw bedrijf en cultuur en afgestemd op de Duitse markt, dat is wat we doen.

De specialisten van KlaarvoorDEstart helpen groeiende bedrijven om verder te bouwen en te professionaliseren, en krimpende bedrijven om nieuw groeipotentieel te vinden en te benutten op de Duitse markt. De mensen van KlaarvoorDEstart zijn zowel strategisch als uitvoerend inzetbaar en helpen haar opdrachtgevers met Marktinformatie & Strategie, Leads/Klanten & Omzet. Om een optimaal resultaat te behalen worden onze diensten en producten vaak in combinatie ingezet.

Wij weten vanuit onze ervaring dat veel Nederlandse ondernemers de kansen in Duitsland wel zien maar niet altijd weten waar ze moeten beginnen. Slechts 20% van het Nederlandse MKB doet zaken in Duitsland. klaarvoorDEstart ondersteunt veel Nederlandse bedrijven bij het opstarten van zaken doen, want een goed begin is zeker het halve werk. We werken onder andere samen met native vertalers Duits en Duitse juridische experts op het gebied van Duitse (online) marketing en sales activiteiten.

We vatten onze missie als volgt samen: 

Onze klanten commercieel succesvol maken in de Duitse markt 

We doen dit vanuit de volgende visie:

Op een toegankelijke manier waarde toevoegen op het gebied van marketing en sales diensten en oplossingen

Elke onderneming en elke ondernemer is anders en er bestaat niet zoiets als "one size fits all" daarom komen we graag in gesprek om uw uitdagingen en doelstellingen geheel vrijblijvend te bespreken.

Tot uw dienst,

Gijs Klapwijk, Jacco Brink en Eef Brinks

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende gesprek via onderstaand formulier of bel naar: 0523 - 760030 

gijs-klapwijk-foto
jacco
WhatsApp Image 2020-05-26 at 11.13.55

Wij bewaren uw persoonsgegevens alleen zolang en voor zover we deze nodig hebben. Gegevens die we noodzakelijkerwijs nodig hebben bewaren we in ieder geval gedurende de looptijd van onze relatie of overeenkomst.