Wie zijn wij?

Klaar voor DE start is een initiatief van 2 deskundige, energieke ondernemers met de ambitie om Nederlandse bedrijven te helpen met succesvolle marketing en sales activiteiten binnen de Duitse doelgroep. Wij bundelen onze krachten en combineren onze specialismen van strategie tot pragmatische uitvoering. Ons doel; Succes bewerkstelligen voor onze klanten op de Duitse markt.  

Het team van Klaar voor DE start bestaat uit specialisten en ervaringsdeskundigen op het gebied van internationale marketing en sales. Binnen diverse branches hebben we ervaring met deze activiteiten opgedaan in Duitsland en Nederland en in zowel B2C als B2B. Wij kennen de cultuur en de taal van de Duitse markt. Wij weten ook waar de, soms subtiele, verschillen zitten tussen de Duitse en de Nederlandse markt en cultuur. Het is belangrijk de Duitse consument of de Duitse zakenpartner on- en offline correct aan te spreken om indruk te maken. Natuurlijk moet dit ook passen bij jouw eigen bedrijfscultuur, maar vaak kan deze goed worden afgestemd op de verwachtingen binnen de Duitse markt.

De specialisten van Klaar voor DE start helpen groeiende bedrijven om verder te bouwen en te professionaliseren, en krimpende bedrijven om nieuw groeipotentieel te vinden en te benutten op de Duitse markt. Ons team bij Klaar voor DE start is zowel strategisch als uitvoerend inzetbaar en helpt haar opdrachtgevers met Marktinformatie & Strategie, Leads/Klanten & Omzet. Om een optimaal resultaat te behalen worden onze diensten en producten vaak in combinatie ingezet.

Wij weten vanuit onze ervaring dat veel Nederlandse ondernemers de kansen in Duitsland wel zien, maar niet altijd weten waar ze moeten beginnen. Slechts 20% van het Nederlandse MKB doet zaken in Duitsland. Klaar voor DE start ondersteunt al veel Nederlandse bedrijven bij de eerste stappen op de Duitse markt, want een goed begin is altijd het halve werk. Wij ontwikkelen in eigen huis een duidelijk actieplan voor een vliegende start, maar werken buiten ons werkveld samen met Duitse native vertalers en Duitse juridische experts. Zo profiteer je bij ons van alle juiste expertise op het gebied van Duitse (online) marketing en sales activiteiten.

We vatten onze missie als volgt samen: 

Wij willen onze klanten commercieel succesvol maken in de Duitse markt  

We doen dit vanuit de volgende visie:

Wij voegen op een toegankelijke manier waarde toe op het gebied van marketing en sales diensten en oplossingen

Elke onderneming en elke ondernemer is anders en er bestaat niet zoiets als "one size fits all" daarom komen we graag in gesprek om je uitdagingen en doelstellingen geheel vrijblijvend te bespreken.

Tot uw dienst,

KVDS

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende gesprek via onderstaand formulier:

5
6
7
1
4
8
8
9
Kopie van Ontwerp zonder titel (4)

Wij bewaren uw persoonsgegevens alleen zolang en voor zover we deze nodig hebben. Gegevens die we noodzakelijkerwijs nodig hebben bewaren we in ieder geval gedurende de looptijd van onze relatie of overeenkomst.