Onze aanpak

Stap 1: Uw huidige strategie

We starten met ons te verdiepen in uw huidige organisatiestrategie om vervolgens gezamenlijk doelen op te stellen, die u in Duitsland wenst te behalen.

Stap 2: Duitsland strategie

In deze fase werken we uit welke strategische stappen uw organisatie moet ondergaan om een goede basis te kunnen vormen voor succes in Duitsland.

Stap 3: Mediaselectie

Vanuit de Duitsland strategie worden de juiste online en offline kanalen geselecteerd, die aansluiten bij uw organisatie, uw doelgroep en uw doelen.

Stap 4: Kanaalbeoordeling en kanaaluitwerking

Ons team van specialisten werkt voor u nauwkeurig uit hoe het geselecteerde pakket aan middelen moet worden ingericht om in Duitsland op de juiste manier in beeld te zijn bij uw doelgroep.

Stap 5: Actieplan

In het actieplan krijgt u een duidelijk en concreet overzicht van de marketing- en communicatieactiviteiten die moeten worden uitgevoerd om uw doelen te behalen.

Stap 6: Uitvoering

Bij ons stopt het niet bij het leveren van een doordacht plan. Ook voor de marketing- of salesuitvoering kunt u gebruik maken van onze expertise. Samen met u, gaan we aan de slag om de reeds gestelde ambities waar te maken en aantoonbaar succes te creëren.

Bent u geïnteresseerd geraakt? Maakt u dan geheel vrijblijvend een afspraak met ons.

Wij komen heel graag in contact met u om uw uitdagingen en doelstellingen te bespreken. 

Wij bewaren uw persoonsgegevens alleen zolang en voor zover we deze nodig hebben. Gegevens die we noodzakelijkerwijs nodig hebben bewaren we in ieder geval gedurende de looptijd van onze relatie of overeenkomst.