Onze aanpak

Stap 1: De huidige strategie

We starten met ons te verdiepen in jouw huidige organisatiestrategie om vervolgens gezamenlijk doelen op te stellen, die je in Duitsland wenst te behalen.

Stap 2: Duitsland strategie

In deze fase werken we uit welke strategische stappen jouw organisatie moet ondergaan om een goede basis te kunnen vormen voor succes in Duitsland.

Stap 3: Mediaselectie

Vanuit de Duitsland strategie worden de juiste online en offline kanalen geselecteerd, die aansluiten bij jouw organisatie, jouw doelgroep en jouw doelen.

Stap 4: Kanaalbeoordeling en kanaaluitwerking

Ons team van specialisten werkt voor jou nauwkeurig uit hoe het geselecteerde pakket aan middelen moet worden ingericht om in Duitsland op de juiste manier in beeld te zijn bij jouw doelgroep.

Stap 5: Actieplan

In het actieplan krijg je een duidelijk en concreet overzicht van de marketing- en communicatieactiviteiten die moeten worden uitgevoerd om jouw doelen te behalen.

Stap 6: Uitvoering

Bij ons stopt het niet bij het leveren van een doordacht plan. Ook voor de marketing- of salesuitvoering kan je gebruik maken van onze expertise. Samen met jou, gaan we aan de slag om de reeds gestelde ambities waar te maken en aantoonbaar succes te creëren.

Ben je geïnteresseerd geraakt? Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak met ons.

Wij komen heel graag in contact met je om jouw uitdagingen en doelstellingen te bespreken. 

Wij bewaren uw persoonsgegevens alleen zolang en voor zover we deze nodig hebben. Gegevens die we noodzakelijkerwijs nodig hebben bewaren we in ieder geval gedurende de looptijd van onze relatie of overeenkomst.