26 Sep

KVDS verwelkomt Elaine als project manager

Klaar Voor DE Start verwelkomt Elaine van den Berg als project manager.

"Vanwege het groeiende aantal bedrijven die zich willen toeleggen op de Duitse markt, waren we naarstig op zoek naar uitbereiding van ons team. Met Elaine hebben we een talentvolle Duitsland specialist binnen gehaald. Wij vinden het belangrijk dat onze huidige klanten de aandacht blijven krijgen die ze verdienen. Hierin investeren is voor ons altijd prioriteit geweest en dat zal ook altijd zo blijven." Aldus Gijs Klapwijk

Ik ben Elaine van den Berg, 22 jaar oud en ik woon in Dalfsen. Vanaf 3 oktober ben ik werkzaam bij Klaar Voor DE Start als projectmanager. Naast mijn studie Ondernemerschap & Retail management mag ik nu aan het werk bij dit fantastische bedrijf. Ik heb veel zin om eindelijk mijn opgedane kennis in de praktijk uit te voeren. Daarnaast ben ik gemotiveerd en druk bezig om mijn Duitse taal nog beter te ontwikkelen.
 
Naast mijn werkzaamheden bij Klaar Voor DE Start en mijn studie, ben ik zelfstandig ondernemer, moeder en een fanatieke paardensporter. Mijn vrije tijd breng ik graag tijd door met mijn vrienden.
 
Door dit drukke bestaan beschik ik over een aantal eigenschappen: gedisciplineerd, energiek, hardwerkend en verantwoordelijk. Natuurlijk ben ik ook levendig en heel grappig ;) 

Welkom Elaine!